Partner voor seizoen 2021

De perfecte partner voor sportvoeding! Etixx Sportnutrition!

Na onze eerste samenwerking voor het seizoen 2020 die veel te kort was, ben ik blij te mogen aankondigen dat ook voor seizoen 2021 Etixx mij zal voorzien voor de perfecte nutritie voor, tijdens, na en tussen de wedstrijden.

Etixx is al langer gekend voor zijn kwalitatieve sportvoeding. Sinds vorig jaar maak ik deel uit van het Etixx ambassadors team. En ook voor 2021 zetten we die samenwerking verder. Ik ben enorm dankbaar dat Etixx blijft geloven in dit verhaal. De producten zijn top en als enige Belgische sportvoeding producent draag Etixx het label van Informedsport.com(Trusted bij sport tested for WADA banned substances). Dit is het label die ons als sporter verzekerd dat er geen verboden middelen in de producten zitten en bieden ons de garantie om deze producten veilig en zonder zorgen te kunnen nemen.

De producten van Etixx zijn er voor iedereen, zowel voor de recreatieve sporter als de sporters die op hoog niveau hun sport beoefenen. Er is voor elk wat wils. De luxe die je hebt bij Etixx is dat ze een heel ruim aanbod van producten hebben. Zowel voor, tijdens, na het sporten of bij sportblessures, aanvullen van reserves, spieropbouw,... Noem maar op, ben jezelf opzoek naar een product of weet je niet precies wat te nemen in een bepaalde situatie? Aarzel niet en stuur me je vraag door, we geven je zo snel mogelijk de juiste en noodzakelijke informatie door.

Dankzij mijn samenwerking met Etixx is er ook voor jullie een groot voordeel. Wil je zelf de producten testen, of gebruik je al producten van Etixx? Dan kan je bij je online bestellingen genieten van 30% korting op je aankopen het hele jaar door. Gebruik de code ETIXXKIM bij het afrekenen in de webshop en je korting wordt automatisch verrekend. Aarzel dus niet en bestellen maar!