Mojid Bands Ambassador


mojidband

Samenwerking met Mojid bands!!!

In deze sombere tijden ben ik blij dat ik jullie een nieuwe samenwerking mag voorstellen. Mojid Bands maakt gepersonaliseerde armbanden met info tags op. Deze tags bevatten ICE (In Case of Emergency) gegevens. Zo weet iedereen wie je bent, welke medische conditie je hebt en wie te contacteren in geval van nood. Een top initiatief van Nele Van Peteghem en al door verschillende profs aangeprezen.

"Safety is not a gadget. It's a state of mind. This is why Mojid creates wristbands for kids, athletes and seniors."

Ik ben maar wat fier dat ook ik tot die atleten mag behoren die als ambassadeur Mojid Bands dragen. En het zijn niet de minste. Kijk zeker eens op de site om te zien van team ik deel mag uitmaken.

Ikzelf leerde Nele en Mojid Bands kennen tijdens mijn deelname aan The Challenge Championchip triatlon te Samorin in 2018. Het concept sprak me onmiddellijk aan. Sindsdien ben ik helemaal weg van deze bands. Ik draag ze op elke rit, looptraining, openwater zwemtraining of zelfs door de dag heen. Ze zien er gewoon super goed uit. Aan te passen naar eigen smaak en ideeën. Zelf mijn kids dragen ze als we op vakantie gaan, op uitstap met school of op zomerkampen. Ze zijn warm aanbevolen voor iedereen!

Leuk aan het dragen van een Mojid Band is dat je bij de aankoop ook Child Focus steunt. Bij elke verkochte Mojid Band doneert Nele 1€ aan Child Focus! Je doet dus nog een extra goeie daad!

Go get yours at mojidbands.com!!!